Oldal kiválasztása


A professzionális nagykonyhák központi eleme az ipari tűzhely, hiszen szinte nincs olyan étel, amelynél ne kellene legalább egy pillanatra ilyen berendezést használni. A konyha kialakításánál általában az ipari gáztűzhelyek vagy az elektromos tűzhelyek valamelyikére esik a választás, de az indukciós főzőlap is egyre gyakrabban alkalmazott megoldás. Sok tényező befolyásolhatja, hogy melyik a legjobb választás, figyelembe kell venni a konyha adottságait, például a gázellátását és a villanyhálózatát, de nem hagyhatók figyelmen kívül a szakács által preferált eljárások sem. Mire kell figyelni ipari gáztűzhely vásárlásakor? Ha azt vesszük alapul, hogy szinte minden étel elkészítésekor ipari gáztűzhelyet használnak, akkor a hatékonyság és a könnyű kezelhetőség a legfontosabb szempontok közé tartozik, hiszen így a vendégek gyorsan kiszolgálhatók. Ilyen környezetben a szigorú higiéniai szabályok betartása központi szerepet játszik, ennek megfelelően az is nagyon fontos, hogy a berendezések könnyen tisztán tarthatók legyenek. Mivel az ipari gáztűzhely gyakorlatilag folyamatosan használatban van a konyha nyitvatartási idejében, ezért a választás során mindenképpen célszerű ügyelni a gazdaságos üzemeltetésre. Természetesen ezeken kívül számos egyéni igény is felmerülhet, amelyek szintén nem elhanyagolhatók a gyors és gördülékeny konyhai folyamatok kialakításához. Ipari gáztűzhelyre van szüksége és a legjobb ajánlatok közül szeretne válogatni? A Cm Gasztro Kft. termékpalettája szabadon álló és asztali változatokat, két-, négy- és hatégős modelleket tartalmaz. Nézzen körül www.cmgasztro.hu weboldalunkon, ahol minden termékünkről részletes leírást talál! Ha segítségre van szüksége a választásban, vagy kérdése van a kiválasztott ipari gáztűzhelyről, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink a +36-70-624-6100 és a +36-30-316-2731 telefonszámokon, valamint az info@cmgasztro.com email címen állnak rendelkezésre!